Emma

Älskar att odla, självhushålla, baka bröd, skapa, gå på loppis och vara i skogen. Utöver Blomsterbacken har Emma eget företag, odlar grönsaker och gör trädgårdsmästaruppdrag. Följ @mosteremmasgardsliv på Instagram för att bli inspirerad av hennes gårdsliv på en villatomt med bl.a. förädling, recept, odling, djur och hållbarhetstips.

MAtilda

Odlar växter och grönsaker hemma i trädgård samt är nybliven biodlare. Skapar i lera och säljer sina alster bland annat på Blomsterbacken. Keramiken kan du ta del av på instagram @mi.keramik. Förutom blomsterbacken driver Matilda trädgårdsmästerit Wilhelmsro trädgård som du kan följa på Instagram @Wilhelmsro_tradgard.

Paulina

Älskar naturen, att skapa, sjunga och att se saker växa. Emellanåt ritar eller syr hon kort, som ibland dyker upp på Blomsterbacken. Paulina arbetar även på Barnens miljöark i Råda församling, bara ett stenkast från Blomsterbacken. Följ @barnensmiljoark på instagram för att se vad som sker där.

Vi lärde känna varandra när vi studerade till trädgårdsmästare på Gunnebo slott och trädgårdar 2019-2020. Vi startade Blomsterbacken Självplock & Trädgårdsmästeri AB våren 2021.